Frisører

Hva er viktigst ved valg av frisør?

Mange har forskjellige vurderinger når de skal finne den frisøren de ønsker å benytte seg av. Det finnes også en del personer som ikke har behov for en fast frisørsalong eller frisør, men som velger en frisør når de trenger det. Men mange synes det er trivelig med en fast frisør som man etter hvert også blir litt kjent med slik at man kan få tiden til å gå med en hyggelig samtale. Men ikke alle ønsker en samtale. Noen vil helst bare være i fred mens frisøren gjør jobben sin. Det finnes mange forskjellige ønsker å vurdere når man velger frisør.

Hvis man ønsker å finne en fast frisør, kan det være man ønsker å velge en frisør på grunn av plasseringen. Da kan det være praktisk med en frisør nær hjemme eller nær jobben. Mange synes det er mer praktisk å ha frisøren i nærheten av jobben hvis de liker å ha frisørtimer før eller etter jobb, eller eventuelt i lunsjen. Selv om plasseringen er viktig for mange, så vil noen velge frisør på grunn av et godt rykte slik at man vet at man får frisyren akkurat slik man ønsker. Da kan det være man velger å reise et stykke unna hjem eller jobb for å få akkurat den frisøren som er kjent for kvalitet. Men mange nordmenn synes frisører koster en del, og vil derfor velge den frisøren som har best pris på tjenesten.

Frisør nær hjemme

Mange ønsker å ha sin frisør nær hjemme. På den måten har man enkel tilgang til klipp enten man har fri eller er på jobb, og det kan også være enklere å benytte seg av drop-in, hvis man ønsker det. Frisører som er plassert i bolignabolag kan ofte være noe mer personlige og gi en ekstra familiær følelse. Når man ønsker å bli litt kjent med frisøren sin, så kan dette være en god løsning.

Mer praktisk med frisør nær jobben?

Hvilke fordeler man kan ha med en frisør nær jobben, kommer litt an på hvor man jobber. Om man jobber i Bergen sentrum, så kan utvalget av frisører være større, og sjansen for at man finner en frisør man er fornøyd med kan være større enn i nærheten av hjemme. Man har større tilgang på frisøren mens man er på jobb, og det kan være en fordel hvis man reiser mye med jobben og ofte må planlegge et møte på kort varsel. Da kan det være praktisk å ha muligheten til en rask sjekk av frisyren før viktige møter. Utover det, så kan det være mer tungvindt å komme til frisøren når man ikke er på jobb om man skulle ønske det. Men for mange er det helt ok. For mange er det mer viktig å se godt ut på jobb enn det er hjemme.

Pris det viktigste?

Men det er ikke uvanlig at man velger frisør i forhold til pris. Man kan finne frisører i mange prisklasser hvis de tilbyr en spesiell tjeneste, men det finnes også noen som holder lavere priser enn gjennomsnittet.